Project Eigen Boek | Terugblik op het 2e kwartaal

Project Eigen Boek | Terugblik op het 2e kwartaal

Ik heb lang getwijfeld of ik deze post wel wilde schrijven. Er valt namelijk eigenlijk vrij weinig te vertellen over mijn heel enthousiast opgezette Project Eigen Boek. Of eigenlijk wel, maar niet hetgeen wat ik graag had willen vertellen – namelijk dat ik super goed bezig was en ik al heel wat boeken van mijn lijst heb af mogen strepen.

Je voelt de bui al hangen: dat is dus niet zo. Nu is het ook weer niet zo dat ik helemáál niks heb gelezen, zoals ik tijdens mijn eerste terugblik heb moeten constateren, maar echt trots zijn kan ik nou ook weer niet op mijn prestatie. Ik heb namelijk één – jawel, slecht één – boek van mijn lijst gelezen: Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld. Die ik overigens wel heel leuk vond! Je zou denken dat één goede keuze uit de lijst zou leiden tot het oppakken van meer titels, nietwaar? Ha, ja dat had ik graag gewild. Is dus niet zo.

En dat komt eigenlijk heel simpel doordat ik mijn recensie-exemplaren voor ‘gewone’ boeken plaats – een enkeling daar gelaten. Een aantal van die boeken liggen al een tijdje op me te wachten en die wil ik toch graag eerst gelezen hebben. Uitgevers sturen me die boeken niet voor niets toe! Mijn doel is daarom om aan het einde van dit jaar mijn stapel recensie-exemplaren (op het moment van schrijven, zondag 2 juli, op een recordhoogte van maar liefst 19 fantastische boeken) terug te brengen tot zo weinig mogelijk. Daarbij moet ik uiteraard wel realistisch blijven. Zo zal alles weglezen wel niet lukken met de stroom die gestaag binnen komt, maar op één hand te tellen moet wel lukken toch?

Hopelijk vind ik ook mijn focus voor Project Eigen Boek weer terug naarmate mijn recensie-exemplaren stapel gestaag slinkt. En dan kom ik over drie maanden hopelijk met een heel blije update! En mocht het niet zo zijn, dan is dat ook niet erg. Het belangrijkste blijft voor mij namelijk altijd het plezier in lezen.

Hoe gaat het met jouw leesdoelen voor dit jaar?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

4 gedachten over “Project Eigen Boek | Terugblik op het 2e kwartaal

  1. Met mijn granniesleeslijst gaat het wel oke. Wat ik lees kan ik wel koppelen aan één van die punten. Probleem is dat ik heel weinig lees omdat ik ’s avonds na werk ontzettend moe ben. Maaaaaaar, bijna vakantie en dan kan ik heerlijk uitrusten en waarschijnlijk wat meer lezen.

    1. Jaa, en dan lekker veel lezen :). Ik heb me nog niet helemaal gefocust op de granniesleeslijst, maar dat lukt me ongetwijfeld ook wel! Nu die andere nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *