Project Eigen Boek | Terugblik op het 1e kwartaal

Project Eigen Boek | Terugblik op het 1e kwartaal

De afgelopen paar maanden is het pijnlijk duidelijk geworden waarom ik een hele tijd geleden gestopt ben met het maken van een maandelijkse TBR-stapel: ik ben niet goed in de boeken lezen waarvan ik me van te voren heb voorgenomen dat ik ze gaan lezen. Sterker nog, ik lees dan eigenlijk standaard iets compleet anders. Deze eerste terugblik op Project Eigen Boek (lees hier meer over dit project) is dan ook een pijnlijke.

Je zou denken dat het niet zo moeilijk moet zijn: nieuwe boeken afwisselen met oudere titels die op mijn ’60 van 2017′ lijst staan. Vooral omdat op die lijst ontzettend leuke boeken een plekje hebben. Maar als je mijn Project Eigen Boek pagina weleens hebt bezocht, weet je dat ik in de eerste drie maanden van 2016 nog geen enkel boek heb kunnen afstrepen. Jup, dat lees je goed. Ik faal kei- en keihard.

Het is niet zo dat ik het niet geprobeerd heb: ik ben ergens aan het begin van het jaar begonnen aan Riders van Veronica Rossi. Op de een of andere manier kwam er toen echter een ander boek voorbij dat ik écht nu wilde lezen. En toen nog een. En toen nog een. En inmiddels ligt Riders al maanden onaangeroerd (op een regelmatige stofbeurt na dan) op mijn nachtkastje. Waarom? Geen idee, want ik vond het een hartstikke leuk boek. Inmiddels vrees ik alleen dat ik weer opnieuw zal moeten beginnen, want de details zijn een beetje vaag geworden. Zonde!

Goed, dus de eerste drie maanden is het me niet gelukt een boek van die toch behoorlijk grote TBR-lijst te tackelen. Waarom ik dan toch dit artikel plaats? Omdat ik hoop dat dit me een steuntje in de rug geeft (of eigenlijk gewoon een schop onder m’n kont) om tóch die boeken eens op te pakken. Ik heb die lijst immers niet voor niets gemaakt. En daarbij hoop ik jullie hulp te kunnen gebruiken. Welk boek van mijn Project Eigen Boek lijst moet ik echt eens oppakken? Ik ben benieuwd naar jullie suggesties! Dan beloof ik plechtig dat mijn volgende terugblik er heel anders uit zal zien ;).


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

8 gedachten over “Project Eigen Boek | Terugblik op het 1e kwartaal

  1. Op je lijstje staan wel wat boeken die ik razendsnel uit had, zoals Codenaam Coco. Wellicht een idee om eens rond te vragen bij mensen met dezelfde boekensmaak als jij welke zij snel uit hadden en die dan oppakken? Dan kun je er snel een paar tackelen en dat geeft dan weer een goed gevoel!

  2. De eerste maanden liep het bij mij vrij goed. Ik heb namelijk ook het voornemen om zoveel mogelijk eigen boeken te lezen vermits er daar nog heel wat ongelezen van in de kasten staan. De laatste weken las ik echter uitsluitend recensieboeken dus nu ligt het hele projectje even stil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *