Verzameling: boekige kaarsen

Verzameling: boekige kaarsen


Ze ruiken heerlijk, zien er mooi uit en hebben altijd een minstens even prachtig jasje. Hoewel ik er nog maar één keer eentje heb aangestoken (ik vind het zo zonde), ben ik inmiddels best wel een beetje gek op boekige kaarsen. Het begon allemaal met een kleintje die ik ontving bij een Celebrate Books Box en inmiddels heb ik al een hele verzameling.

Uiteraard kunnen de kaarsen van Letters & Lights niet in dit rijtje ontbreken! Dit bedrijfje is opgericht door Emmy. De kaarsen zijn lekker groot en hebben daardoor heel veel branduren. Op de foto zie je kaarsen van The Jewel (mijn favo – deze ruikt zó lekker!), Rhysand (of course) en Tamlin. Van Letters & Lights heb ik daarnaast ook nog de allereerste kaars die ze ooit maakten: Magic. Deze is de enige die ik aangestoken heb (en héérlijk Zwitsal-achtig ruikt. Heel rustgevend, haha). Fijne grote kaarsen met mooie labels!

Next up: Meraki Candles. Daar heb ik er inmiddels drie van, gekregen in verschillende boxen. Deze kaarsen zijn iets kleiner dan die van Letters & Lights, maar zijn altijd ontzettend mooi van kleur én hebben een hele fijne geur. Eentje die je ook echt goed kunt ruiken, zelfs als je de kaars niet hebt aangestoken. Lekker!

Deze kaars is de nieuwste aanwinst (eigenlijk inmiddels al de op één na nieuwste, maar de allernieuwste kreeg ik een paar dagen geleden en heb ik dus niet op de foto staan). Ik vind ‘m zó mooi! Vooral omdat niet alleen de bovenkant, maar ook de zijkanten voorzien zijn van een prachtig label. En daarnaast steelt de knalpaarse kaars zelf natuurlijk ook gewoon de show. Is het geen plaatje? Daarnaast ruikt hij ook héérlijk! Deze kaars was overigens exlcusief bij een Fairyloot box en is dus helaas nergens te verkrijgen.

De laatste uit dit rijtje is gelijk ook de allereerste boekige kaars die ik in mijn bezit kreeg. Een schattige kleine, van Novelly Yours die bij de een Celebrate Books Box zat. Alleen daarom is hij al speciaal. De kaars zelf vind ik inmiddels echter wel de minst mooiste vanwege de zwarte vlekken (al past dat wel bij het thema), maar ach. Zo lang hij maar fijn ruikt, toch?

Niet op de foto

Tijdens het schrijven van deze post kwam ik erachter dat ik niet één (mijn allernieuwste kaars van In the Wick of Time) maar nóg een kaars vergeten ben op de foto te zetten. In de special edition box van Fairyloot, ter ere van hun 1-jarig bestaan, zat namelijk een wat plattere (en knalrode) kaars van Geeky Clean! Bij dezen dus een eervolle vermelding. Nieuwsgierig? Je kan ‘m hier bekijken!


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

3 gedachten over “Verzameling: boekige kaarsen

  1. Ik vind het ook zo zonde om ze aan te steken dus ik doe het ook niet. Ik heb 2 letters & lights kaarsen gekocht en 1 Meraki Candles uit een box. Zijn altijd leuke items om in een boeken box te krijgen. Ik vind ze geweldig om in mijn boekenkast te plaatsen bij het bijbehorende boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *