Boottocht met Estelle Maskame

Boottocht met Estelle Maskame

BoottochtEstelle2Even geleden werd bekend gemaakt dat Estelle Maskame binnen enkele weken een flitsbezoekje aan Nederland zou brengen. Nog minder lang geleden werden verschillende winacties uitgezet waarbij je plekjes voor een exclusieve boottocht kunt winnen. Ongeveer een week voor de boottocht kreeg ik te horen dat Melisa en ik samen een plekje hadden weten te bemachtigen en afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver. Ik had nog snel Did I Mention I Need You?, het tweede deel, gekocht en was er helemaal klaar voor! Lees je mee?

Van te voren hadden Melisa, Esmee en ik op Amsterdam Centraal afgesproken. Op het station kwam ik Katja ook nog tegen, waarna we dus uiteindelijk met z’n vieren snel iets aten en daarna doorgingen naar de boot (in een over-over-overvolle tram overigens). Daar aangekomen stonden er al meer (over het algemeen) meisjes te wachten en voor we het wisten was Estelle Maskame ook gearriveerd.

BoottochtEstelle1

We zaten met z’n allen in een overdekte boot, waarmee we twee uur lang door de Amsterdamse grachten zouden varen. Nadat we allemaal voorzien waren van een flesje drinken en een bakje Pringles hield uitgever Marieke eerst een kort interview met Estelle en konden wij ook nog vragen stellen. Daarna sloot Estelle zich bij elk groepje aan waarbij we nog persoonlijk vragen konden stellen en natuurlijk onze boeken lieten signeren. Estelle is een ontzettend leuke en vrolijke meid. Ik vind het echt ongelooflijk dat ze pas 18 is en nu al (bijna) drie boeken op haar naam heeft staan. Kon ik ook maar een fulltime auteur zijn ;). Na twee uur en heel wat foto’s, gelach en natuurlijk een aantal handtekening later klommen we weer aan wal. Daar konden we nog even op de foto met de vrolijke Estelle, waarna ik moe en voldaan weer naar huis ging.

BoottochtEstelle3

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en kan niet wachten om de rest van haar boeken ook te kunnen lezen! Heb jij deze boottocht (en/of de cocktailparty van dinsdag) nou gemist maar zou je ook heel graag Did I Mention I Love You? (Nederlandse editie) lezen – en dan het liefst nog een versie mét handtekening? Hou mijn blog dan in de gaten!

Lees ook mijn recensie van Did I Mention I Love You?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

2 gedachten over “Boottocht met Estelle Maskame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *