The Shannara Chronicles

The Shannara Chronicles

the-shannara-chronicles-poster

Naast lezen ben ik ook groot fan van films en tv-series. Ik heb een Pathé Unlimited pas waarvan ik de waarde er elke maand weer ruimschoots uithaal. Bovendien kijk ik meer tv-series dan ik kan bijhouden. Elk jaar komen er meer bij. Zo ook in 2016: Shadowhunters, de nieuwe poging om The Mortal Instruments te verfilmen, én The Shannara Chronicles. Waar ik tot nu toe niet zo enthousiast ben over Shadowhunters, vind ik The Shannara Chronicles wel heel veelbelovend.

Ik heb een enorme zwak voor alles dat met fantasy en science fiction te maken heeft. Toen ik op de facebook pagina een aankondiging van The Shannara Chronicles langs zag komen, was ik dan ook gelijk geboeid. Omdat de laatste tijd wel vaker series een beetje tegenvallen, besloot ik zonder verwachtingen (oke, ik hoopte stiekem dat de serie me enorm aan zou spreken) de eerste aflevering te gaan kijken. Ik bleek geluk te hebben, want de eerste vier afleveringen waren zelfs al beschikbaar gesteld!

Ik wist al snel dat deze serie mij wel zou bevallen. Prachtige beelden, sterke vrouwelijke hoofdpersonages en een veelbelovend plot. Ik hou enorm van spanning en avontuur en deze serie belooft het me allebei. Het enige waar ik me tot nu toe een beetje zorgen over maak is de mogelijkheid tot een liefdesdriehoek. Ik hoop echt dat dat niet zal gebeuren, maar ik vrees het ergste.

ShannaraChronicles1

The Shannara Chronicles is gebaseerd op de boeken van Terry Brooks en dan met name The Sword of Shannara Trilogy. I like it, want daarmee is er in ieder geval genoeg materiaal om een goed plot op te bouwen. Ik heb de boeken niet gelezen, echte high fantasy boeken jagen me namelijk nog altijd een beetje angst aan (zo dik!). Maar wie weet! Als de serie me genoeg aanspreekt heb ik in de toekomst een leuk projectje ;).

De serie wordt uitgezonden op MTV. MTV zegt het volgende over de serie:

The Shannara Chronicles’ is a new TV series based on the best-selling fantasy novels by Terry Brooks. Set thousands of years after the destruction of our civilization, the story follows an Elven Princess, Amberle, a half-human half-elf, Wil, and a human, Eretria, as they embark on a quest to stop a Demon army from destroying the Four Lands.

Twijfel je nog? Bekijk dan hieronder de trailer!

Wat is jouw eerste indruk van The Shannara Chronicles?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

2 gedachten over “The Shannara Chronicles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *