December haul

December haul


Deze laatste zondag van januari leek me de perfecte gelegenheid om nog even stil te staan bij de boeken die ik in de maand december aan mijn boekenkast toevoegde. Zie hier daarom mijn haul van december.

Allereerst het stapeltje hardcovers van de maand december. Bovenop ligt Alter ego van Marissa Meyer. Dit boek zat in de Celebrate Books box van december. Ik heb het al gelezen en kan het zeker aanraden! Everless van Sara Holland zat in een andere boekenbox, namelijk de Fairyloot. De Nederlandse vertaling verschijnt binnenkort bij Blossom Books (en dat is meteen ook het thema van dit stapeltje boeken, zie ik nu). Last but not least: Winter van Marissa Meyer. Deze kreeg ik van Melisa, die mij getrokken had bij de Bookish Winter Swap van Zon en Maan.

Dan de paperbacks! Uitgeverij Gottmer verraste me met Door de storm van Chris Vick. Eerder las ik Surf! van hem, een boek dat me erg wist te verrassen. Emmy gaf me haar exemplaar van Cel 7 van Kerry Drewery nadat zij het uitgelezen had. Ik ben hier erg benieuwd naar! Tot slot kreeg ik nog twee boeken van Karakter Uitgevers toegestuurd: Zolang het duurt, de nieuwe Abbi Glines, en Onvergetelijk, het tweede deel uit de Darkest Minds-trilogie van Alexandra Bracken. Die laatste heb ik al gelezen en echt, de boeken van Alexandra Bracken zijn het waard om (hoog) op je TBR te zetten!


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

5 gedachten over “December haul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *