Februari en maart haul

Februari en maart haul

Nieuwe boeken zijn altijd fijn. In de maanden februari en maart heb ik weer heel wat (hopelijk) fijne titels aan mijn boekenkast mogen toevoegen. Aangezien ik niet precies meer weet welke boeken bij februari en welke bij maart horen, besloot ik ze maar allemaal bij elkaar te gooien.

Allereerst kreeg ik de nieuwste Abbi Glines, Alleen voor nu. Ik blijf de boeken van Abbi Glines heerlijk weg vinden lezen. Ik ben ook weer benieuwd naar deze volgende! Daarnaast ontving ik van Van Goor maar liefst drie titels. De nieuwste Rick Riordan, Het Schip der Doden, is er eentje waar ik enorm naar uit kijk. Onoverwinnelijk van Lesley Livingston heb ik inmiddels gelezen en was alweer net zo fantastisch als zijn voorganger, OnverschrokkenMidnight Sun van Trish Cook wist me echter iets minder te bekoren. Ik hoop beide recensies binnenkort te kunnen plaatsen.

In maart verscheen dan eindelijk de allernieuwste Colleen Hoover: Nooit meer. En echt, dit boek is zó mooi! Een absolute aanrader! Tot slot ontving ik van Boekerij ook nog die prachtige boeken: Duingras en Stormwind van Jackie van Laren en De laatste magiër van Lisa Maxwell.

Wat is het mooiste boek dat jij in de afgelopen maanden hebt gekocht of gekregen?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *