Januari haul

Januari haul

De eerste haul van een nieuw jaar! En voor een maand waar over het algemeen altijd maar weinig boeken verschijnen een hele mooie, if I may say so.

Allereerst twee prachtige hardcovers deze maand. Hazelwoud van Melissa Albert ontving ik van uitgeverij Moon, in een prachtig pakketje. Het boek ziet er fantastisch uit en de achterflap belooft een duister en spannend verhaal. Ik kijk hier erg naar uit! In de Fairyloot van januari zat The Cruel Prince. Ik heb nog geen boek van Holly Black gelezen, maar wat ik zoal lees over dit boek is érg positief.

En dan nog drie fijne paperbacks. Allereerst Morgenster van Pierce Brown. Toen deze met de post kwam – ik won het boek via de BAK van Zon en Maan – schrok ik van het formaat, haha. Wat een dikke! Ik heb het tweede deel nog niet in huis (Morgenster is deel drie), maar ik vond Rood echt fantastisch, dus dat zal niet lang meer duren. Een verrassing kwam deze maand in de vorm van het leesexemplaar van Showstopper van Hayley Barker. Dit boek zal in februari bij De Fontein verschijnen en alleen de cover maakt het ’t al waard om Showstopper te kopen. Tot slot ontving ik van Karakter uitgevers Een onzeker licht van Alexandra Bracken. Yes! Ik heb hier zo naar uitgekeken! De eerdere twee delen vond ik fantastisch (recensies volgen binnenkort!) dus dit boek komt hoog op mijn te lezen-lijstje.

Met welke nieuwe boeken ben jij 2018 begonnen?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

3 gedachten over “Januari haul

  1. Onzeker licht en Hazelwoud kreeg ik ook deze maand binnen! Ik ben zo benieuwd naar deze!
    Ik heb Morgenster ook in m’n kast, en ja zo’n dikke pil! De tweede is net zo erg hoor 🙂
    Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *