Mijn augustus haul

Mijn augustus haul

Het is tijd voor een nieuwe haul, namelijk die van de maand augustus! Waar het er deze maand lange tijd op leek dat er bijna niets binnen zou komen (ook wel eens lekker, zeker nu ik de laatste tijd toch wat minder lees), wisten in de laatste paar dagen van augustus een aantal boeken toch mijn huis nog te vinden. Benieuwd welke?

Het eerste exemplaar dat ik deze maand ontving is er een van Harpercollins, en eentje waar ik erg naar uit keek: Levensbloed van Gena Showalter. Dit is het vervolg op Eerste leven. Ik ben benieuwd hoe Tenleys verhaal verder zal gaan. Van Karakter uitgevers ontving ik vervolgens Aan het hof van Eden van Joelle Charbonneau. Dit boek heb ik inmiddels al gelezen. Hiervan komt morgen de recensie online. Tot slot kwam op werk Stilte van Mia Sheridan uit. Dit is weer een hele fijne New Adult, een aanrader voor iedereen die van dit genre houdt!

Zoals je wellicht in de unboxing al hebt kunnen lezen, zat Wicked like a Wildfire van Lana Popovic deze maand in de Fairyloot. Precies op de valreep van september stuurde Moon me tot slot nog twee boeken toe (zo blij mee!). De gloed van gedoofde sterren van Kate Ling en Veel liefs, Lara Jean zijn beiden boeken die me erg aanspreken. Ik ben benieuwd!

De haul van deze maand is dus weer fijn binnen de perken gebleven. Dat is maar goed ook, want deze maand las ik eveneens zes boeken. Mijn TBR is dus in elk geval niet groter geworden!


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

4 gedachten over “Mijn augustus haul

  1. Well, hello beauties!! Heerlijke haul! De gloed van gedoofde sterren ben ik onwijs nieuwsgierig naar net als naar Wicked like a wildfire en boek 3 van Lara Jean! dfhbgdhfdfg. Levensbloed las ik in het Engels vlak na de release en vond ik ge-wel-dig, net als alles wat ik van Gena las so far. En tja, stilte.. my god, wat een pracht boek!! Ik ben nog steeds bezig met het schrijven van mijn recensie haha, probeer woorden te vinden voor dit boek maar het is moeilijk om het boek recht aan te doen. Het heeft een enorme indruk op me achtergelaten in ieder geval, in de best mogelijke zin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *