Mijn maart haul

Mijn maart haul

Een nieuwe maand betekent nieuwe boeken! In maart kreeg, kocht en won ik maar liefst twaalf prachtige boeken. Benieuwd welke?

Aan het begin van de maand kwam Lady Midnight van Cassandra Clare binnen. Toen ik op Facebook zag dat de kleine editie eindelijk beschikbaar was, had ik hem direct besteld. Van uitgeverij Young & Awesome kreeg ik Titans van Victoria Scott toegestuurd (dankjewel!). Ik heb het boek inmiddels gelezen en de recensie volgt volgende week! Van uitgeverij HarperCollins mocht ik deze maand meerdere boeken ontvangen. De eerste was Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby van Caren Lissner. Ook hiervan verschijnt de recensie binnenkort.

Onverwachte pakketjes vind ik altijd een eer om te mogen ontvangen. Zo kreeg ik van uitgeverij Moon aan het begin van maart Did I Mention I Miss You? van Estelle Maskame toegestuurd. Ik moet het tweede deel nog lezen, maar daarna kunnen jullie de recensies zeker op Infinite Stories verwachten! Ik won een leesexemplaar van Het geheugenboek van Lara Avery, een boek met een prachtige cover. Op de rand van het niets van Corinne Duyvis mocht ik van HarperCollins recenseren.

The Jewel van Amy Ewing kocht ik zelf omdat Amy Ewing deze maand op YALfest aanwezig zal zijn. In vuur en vlam kreeg ik van Karakter Uitgevers toegestuurd. Heel blij ben ik met Phobos 2 van Victor Dixen, welke ik van uitgeverij Q toegestuurd kreeg. Victor Dixen is net als Amy Ewing 23 april tijdens YALfest te ontmoeten.

Eerste leven van Gena Showalter is het laatste boek dat ik deze maand van HarperCollins ontving. Ik was enorm fan van haar eerdere Alice in Zombieland-serie, dus mijn verwachtingen voor Eerste leven zijn hoog. Lang & gelukkig van Kiera Cass kreeg ik van Esmee tijdens het lezersevenement van Boekerij, waar we eveneens een gesigneerd exemplaar van De geheimzinnige tuin van Sarah Jio ontvingen. Ik heb nog nooit iets van Sarah Jio gelezen – en het is ook niet het genre dat ik normaal gesproken lees – dus ik ben erg nieuwsgierig of het iets voor me is.

Wat is het leukste boek dat jij in maart aan je boekenkast toevoegde?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

4 gedachten over “Mijn maart haul

  1. Oh en ik heb er net super leuke gekregen in maart. Dat maakt het kiezen uiteraard alleen maar moeilijker. Ik vermoed dat ik uiteindelijk toch voor Bijzondere vertelsels van Ransom Riggs kies omdat ik zowel de inhoud als de verpakking en illustraties prachtig vind. Qua non-fictie ben ik super blij met het grote Libelle kookboek. Voldoende inspiratie voor het hele jaar door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *