November haul

November haul

In de aanloop naar de feestdagen komen altijd ontzettend veel nieuwe titels uit. Wat is immers een betere tijd om een boek cadeau te doen, dan tijdens Sinterklaas of kerst? (Mijn antwoord? Iedere dag natuurlijk ;-).) November was een maand met weer veel nieuwe boeken.

Allereerst ontving ik van uitgeverij Young & Awesome The White Rose van Amy Ewing. Ik keek ontzettend uit naar dit vervolg op The Jewel en heb het boek ook al gelezen. Mijn recensie volgt snel! Op werk kreeg ik van mijn collega’s bij de Fontein een ander boek waar ik erg nieuwsgierig naar was: Verleiding van Erin Watt. Uitgeverij Q stuurde me het derde deel van de Phobos-trilogie van Victor Dixen toe. Yes! Deze dikke pil (500+ blz!) ligt op dit moment op mijn nachtkastje.

De prachtige hardcover editie van De edele van Taran Matharu ontving ik van Van Goor. Ik ben heel blij dat ze de originele covers gehouden hebben, ze zijn zo vet! Dante 1 van Miriam Borgermans is ook zo’n dikke pil. Ik was positief verrast door Raven 1 dus kijk uit naar dit (zijdelinge?) vervolg! Thanks Clavis! Nog een vervolgdeel is Verraden van M.G. Reyes. Dit is het slotdeel uit de Venice Beach-trilogie. Het is alweer even geleden dat ik de eerdere delen las, dus ik hoop deze serie snel weer op te kunnen pakken.

Spiegel van Cara Delevigne werd door HarperCollins groots aangekondigd en kwam in een heel leuk, zwart-geel pakketje. Ik ben erg benieuwd wat zij en Rowan Coleman voor boek geschreven hebben! Op werk kwam het vierde en laatste deel van Rebecca Yarros’ Flight & Glory-serie uit: Onweerstaanbaar. Het is weer een prachtig verhaal geworden: echt een aanrader! Omdat ik meedeed aan de blogtour met S.T.A.G.S. van M.A. Bennett lag deze maand bovendien de paperback op mijn deurmat. Mijn recensie van dit spannende boek vind je hier.

Dan kreeg ik nog twee boeken binnen: De overlevenden van Alexandra Bracken is ein-de-lijk vertaald door Karakter Uitgevers. Heel blij mee! In het diepe van Estelle Maskame werd door uitgeverij Moon opgestuurd in een té leuk pakketje: ingepakt en compleet met Sinterklaasgedicht en confetti. Op het moment van schrijven, 10 december, heb ik dit boek net uitgelezen, dus een recensie volgt binnenkort!


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

2 gedachten over “November haul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *