Oktober haul

Oktober haul

Winter is coming! Ik vind het heerlijk om tijdens koude winterdagen onder een dekentje een boek te lezen. Hoewel ik een aantal titels uit mijn oktober haul al gelezen hebben, zitten er ook nog een paar tussen die perfect zijn voor die winterse zondag (of maandag, of dinsdag, of…).

Toen Van Goor aankondigde Kamp Halfbloed Vertrouwelijk, een extra boekje bij de serie, van Rick Riordan te gaan vertalen was ik erg blij. Nog blijer was ik toen ik het vervolgens in mijn handen had (thanks Van Goor!)! Ik heb het al gelezen en mijn recensie staat ook al eventjes online. Gemist? Je kunt hem hier teruglezen. Het tweede boek dat ik in oktober ontving was Vertrouw op mij van Jennifer L. Armentrout. Ik had de eer om haar auteursbezoek te mogen organiseren en begeleiden en uiteraard heb ik toen ook even de kans gekomen om dit exemplaar te laten signeren. Ik heb het boek al gelezen, dus mijn recensie volgt binnenkort!

Toen De laatste Namsara van Kristen Ciccarelli verscheen met zo’n mooie cover (en een poster aan de binnenkant van het dustjacket!) wist ik dat ik hem gewoon moest hebben. KIJK NOU! Ik ben echt verliefd. Dus kocht ik hem zo snel als hij in de winkel lag. Dit boek heb ik nog niet gelezen, maar dat zal niet lang meer duren! Warcross van Marie Lu ontving ik van uitgeverij Van Goor. Deze heb ik al wel gelezen. Mijn recensie verschijnt heel snel op Infinite Stories, maar ik kan je al wel vast verklappen dat dit boek ook ontzettend leuk is voor niet-gamers (zoals ik)!

Tot slot ontving ik uiteraard ook de maandelijkse Fairyloot weer. In de box van oktober zaten maar liefst twee hardcovers: Forest of a Thousand Lanters van Julie C. Dao (die ik stiekem niet zo’n mooie cover vind hebben) en een exclusieve editie (deze versie met het rode folie is nergens anders te vinden, ZO VET!) van The Language of Thorns van Leigh Bardugo. Zeker met die tweede ben ik ontzettend blij, maar ook de omschrijving van de eerste titel klinkt wel leuk!


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

3 gedachten over “Oktober haul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *