Fairyloot Unboxing: Otherworlds

Fairyloot Unboxing: Otherworlds

Vorige week dinsdag kreeg ik een appje van mijn zusje: er was een pakketje voor me binnen gekomen! Afgelopen weekend kon ik het dan eindelijk uitpakken: de Fairyloot van de maand augustus! Benieuwd wat er in de Otherworlds box zat?

Een van de eerste items die ik uit de box haalde, was dit slaapmasker met de tekst Fictional worlds fuel my dreams. Het masker is een exclusief Fairyloot item. Hoewel de quote soms zeker waar is, slaap ik eigenlijk nooit met een masker – ik kan ook in een lichte omgeving makkelijk in slaap vallen. Mijn zusje zei echter meteen dat zij het wel vaak gebruikt, dus dit slaapmasker zal sowieso wel van pas komen.

Next up: een hilarisch item. In de eerste instantie zag ik alleen het Game of Thrones doosje, waardoor ik super nieuwsgierig werd naar de inhoud. Toen dit zwaard uit het doosje kwam, kon ik mijn lach niet inhouden. Wat het is? Nou een omhulsel voor losse thee. Dus. Er kan maar weinig thee in het zwaard, maar hilarisch is het absoluut.

Niet alleen het zakje waar deze ketting in zat vond ik erg mooi; de ketting zelf mag er ook wezen! Deze exclusieve, handgemaakte Velaris Pendant Necklace (jup, met quote van Hof van mist en woede!) komt van Oh Panda Eyes. Ik ben hier ontzettend blij mee, al zit ik er nog wel over te denken om een langere ketting te kopen – de huidige is namelijk vrij kort en bij grotere hangers heb ik liever een langere ketting.

Er zijn drie verschillende soorten Lord of the Rings Magnetic Bookmarks van Paperly and Co uitgestuurd. Zelf heb ik Legolas en Thranduil ontvangen, maar ook de duo’s Samwise / Frodo en Aragorn / Arwen had ik ontvangen kunnen hebben. Mijn voorkeur zou zijn uitgegaan naar deze, of het Aragorn / Arwen duo, dus hier was ik blij mee! De plaktattoo is een van de gratis items en uiteraard zat er ook weer een mooie boekenlegger met een afbeelding van de spoiler kaart in de box.

Dan zat er ook nog een kaars in de box: een van vijf verschillende versies Witchsoul Candles die zijn uitgestuurd. Ik heb de Anais, die ruikt naar cocoa, cardamom en fig. De kaarsen komen van Book and Nook. De vijf kaarsen zijn gebaseerd op verschillende personages uit het boek. Ik ben benieuwd wie Anais blijkt te zijn!

Dan zaten er nog een print en leeg notitieboekje in de box. De print is van Melissa Nettleship. Het is een Northern Lights print. Volgens Fairyloot zal hij er fantastisch uit zien in een lijstje, maar mijn ding is het niet helemaal. Het exclusieve Neverland Notebook van TJ Lubrano daarentegen.. die is echt prachtig! De voor- en achterkant zijn hetzelfde en beide schutbladen zijn ook nog voorzien van respectievelijk een quote en een kaart van Neverland. Ik vind de afbeelding er echt heel mooi uitzien, dus deze gaat een mooi plekje krijgen.

En dan… het boek! Wicked Like a Wildfire van Lara Popovic. Ik had nog nooit van dit boek gehoord, maar de cover spreekt wel meteen aan. Het is een debuut, volgens Fairyloot a dark gem of a book that has witches, fiery females, romance and more! A beautiful book with lyrical writing and lush description. Ik ben benieuwd!

All the women in Iris and Malina’s family have the unique magical ability or “gleam” to manipulate beauty. Iris sees flowers as fractals and turns her kaleidoscope visions into glasswork, while Malina interprets moods as music. But their mother has strict rules to keep their gifts a secret, even in their secluded sea-side town. Iris and Malina are not allowed to share their magic with anyone, and above all, they are forbidden from falling in love.

But when their mother is mysteriously attacked, the sisters will have to unearth the truth behind the quiet lives their mother has built for them. They will discover a wicked curse that haunts their family line—but will they find that the very magic that bonds them together is destined to tear them apart forever?

 

En dat was de nieuwe box weer! De ketting en het Peter Pan notitieblokje waren voor mij de hoogtepunten van deze maand, naast de prachtige hardcover uiteraard. De print en het slaapmasker zijn niet helemaal mijn ding, maar dat kan natuurlijk ook gebeuren. Ik kijk in elk geval héél erg uit naar de volgende maand. Die box heeft als thema All that Sass en wordt aangeduid als voor de fans van o.a. Throne of GlassPercy Jackson, The Mortal Instruments en de Grisha trilogie. De box klinkt echt perfect, dus mijn verwachtingen zijn hoog. Tot de volgende maand dus!


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

2 gedachten over “Fairyloot Unboxing: Otherworlds

  1. Ik heb voor het eerst dat ik het niet heel erg vind dat ik deze box niet heb. Ik vond hem niet heel spectaculair. Al vind ik de boekenleggers (ik zou dan wel weer Frodo en Sam willen hebben) en het theezwaard wel tof. Ik denk dat het juist wel fijn is dat er niet veel thee in kan; je hebt immers helemaal niet zo veel thee nodig voor een lekker bakkie.

    1. Dat snap ik inderdaad wel. Deze box was minder dan boxen die ze in het verleden wel eens gedaan hebben, maar ach, je kunt niet altijd pieken, denk ik dan maar :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *