Unboxing: Fairyloot – Elementalists

Unboxing: Fairyloot – Elementalists

De Fairyloot van deze maand was lekker vroeg en dus lag hij een paar dagen geleden al op de mat. Ik had geen flauw idee welk boek in de Elementalists box zou kunnen zitten (dat zijn de beste boxen), maar het thema sprak me enorm aan. Gelukkig was ik net zo blij met de inhoud!

Overview time! Dit uitzicht werd vergezeld met een heerlijke licht zoete geur.

Het eerste item is één van de veroorzakers van die lekkere geur. Het is namelijk een kaars, deze keer met een doorzichtige dop. De kaarsen komen van Witchwood Remedies en er zijn vijf verschillende Stormheart Candles uitgegaan, met elk hun eigen kristallen. Zoals je kunt zien zat in mijn box de Thunderstorm kaars. De kaarsen zijn exclusief, handgemaakt, veganistisch en hebben toppings. Fijn!

Ook het tweede item zorgde voor een fijne geur. Dit is een Clairvoyance soap, exclusief voor de box gemaakt door Ascent Bath and Body. De geur van de zeep? Vijg en granaatappel met shea butter en .. houtskool. Echt, het ruikt lekkerder dan dit nu klinkt, haha. Ik heb de verpakking nog niet open gemaakt, dus het is nog een verrassing hoe de zeep er uiteindelijk uitziet!

Vervolgens kwam ik deze drie schattige sticky notes tegen. Volgens Fairyloot is de paarse voor gezondheid, de blauwe voor magische krachten en de gele voor uithoudingsvermogen.

Ik was helemaal gelukkig toen ik deze enorm schattige armband van In the moment in mijn box vond. Het is een Hamsa Hand Bracelet. Het handje is een beschermend symbool dat is said to bring the owner happiness, luck, health, and good fortune. Klinkt goed, niet? Daarnaast vind ik ‘m er ook nog eens erg leuk uitzien!

Het volgende exclusieve item is deze Bending Lipbalm van Geeky Clean (geen idee wat ze met dat buigende bedoelen). Van deze lippenbalsem zijn vier verschillende versies – namelijk vier elementen – uitgestuurd en ik heb de Fire Bender gekregen! Ook deze zijn veganistisch. Ik heb al even gespiekt en de balsem ruikt naar watermeloen, lekker!

Jaaa! Ik wist al dat er een kussensloop in de box zou zitten omdat Fairyloot dat al eerder had aangekondigd. Ik ben erg blij met het uiteindelijke design! Wat Fairyloot erover zegt: ‘this Portable Magic Pillowcase designed exlusively bij Miss Phi is the perfect addition to any reading nook! Magic (whether elemental or not) is brought into our lived by reading books.’ Helemaal mee eens!

En dan het boek! Zoals ik in mijn inleiding al aangaf had ik oprecht geen idee welk boek in kon verwachten. Ik had er eerlijk gezegd ook niet naar gezocht. De Engelse markt is zo groot, daar begin ik niet aan, haha. Maar met Roar van Cora Carmack (hoe toevallig is het trouwens dat ik Roar van Katy Perry op de achtergrond heb als ik dit typ?) ben ik errug blij! Ik ben gek op haar New Adults, dus mijn verwachtingen zijn hoog gespannen. Volgens Fairyloot: ‘Roar will set your heart racing. Magic, romance, adventure – what’s not to love?’ Ik ben erg benieuwd!

En nog een overzichtje van alle items uit de box, plus de twee bonus items: een voorpublicatie van The Waking Land en een ansichtkaart van Frostblood. Ik ben zo blij met alle items! De Fairyloot van juni was weer een hele fijne box en ik heb nu al zin om Roar te gaan lezen.

Wat was jouw favo item uit deze box?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

2 gedachten over “Unboxing: Fairyloot – Elementalists

  1. Ik ben echt superblij met de box! Ik vind de items zooooo tof! Bending slaat trouwens niet op buigen. Kijk maar even een paar afleveringen van Avatar the Last Airbender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *