Unboxing: Fairyloot – Tricksters

Unboxing: Fairyloot – Tricksters


Precies de dag voordat ik naar Londen zou vertrekken kreeg ik een melding van PostNL dat mijn Fairyloot de volgende dag bezorgd zou worden… voor mij net te laat dus. Dat betekende echter wel dat er bij terugkomst (na een week lang angstvallig spoilers te hebben vermeden) een heel fijn pakketje op me stond te wachten! Ik had geen flauw idee welk boek ik kon verwachten bij het thema van deze maand, Tricksters, dus ik liet me graag verrassen.

Het eerste dat ik uit de box haalde, was deze wit met zwarte mok. Het is een exclusieve Sherlock Enamel Tin mok van Fictiontea Designs. Ik moet eerlijk zeggen dat ik Sherlock nog nooit gezien heb (ja, ooit een film geloof ik), en ik ben niet zo’n fan van mokken met zo’n opstaand randje. Deze kan ook niet in de magnetron. Maar ach, je kunt niet altijd geluk hebben.

Het tweede item is veel meer mijn ding. Dit is namelijk Loki Lotion van Geeky Clean. Volgens de spoilerkaart kun je hiermee de hele dag lang naar een echte trickster ruiken, haha. De geur is Dragon’s Blood. Ik ben benieuwd!

Ik was zo blij toen ik dit doosje uit de box haalde! Ik ben gek op Harry Potter en deze officiële (licensed and all) Hogwarts Playing Cards zullen zeker goed gebruikt worden. Ook leuk: waar je normaal gesproken schoppen, harten, ruiten en klaver hebt, speel je tijdens deze set met de vier huizen. Ik ben fan!

Om de Fortune Telling Kitchen Glove moest ik enorm lachen, voornamelijk om de perfecte timing. Als je mijn wrap-up gelezen hebt, weet je namelijk dat ik net verhuisd ben. Deze ovenwant komt dan ook als geroepen, want die had ik nog niet!

De quote op deze Harley Quinn Print van Miss Phi vind ik echt fantastisch: “It doesn’t matter who broke you down. What matters is who made you smile again.” Zo waar!

De Terrible Truths Watercolour Bookmark is gemaakt door Lexy Olivia en bevat een quote uit Six of Crows van Leigh Bardugo: “Better terrible truths than kind lies.” Op de achterkant staat een prachtige veer, die je op de overzichtsfoto hieronder kunt bekijken!

En dan het boek! Zoals ik al aangaf had ik echt géén idee wat ik kon verwachten. Ik ken Daughter of the Burning City van Amanda Foody niet, maar de cover is in elk geval alvast prachtig. Volgens Fairyloot is het a blend of magic, murder and mayhem. The story is set in a travelling carnival of debauchery that caters to the strangest of dreams and desires. Klinkt interessant!

En dan de overzichtsfoto! Hoewel de mok niet helemaal mijn stijl was, vond ik de overige items uit de box weer erg fijn. Het boek spreekt me bovendien erg aan, dus wat mij betreft geslaagd!

Hoe lijkt Daughter of the Burning City jou? 


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

2 gedachten over “Unboxing: Fairyloot – Tricksters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *