Unboxing: Fairyloot – Villainous

Unboxing: Fairyloot – Villainous

En toen was het alweer tijd voor de Fairyloot van oktober! Het thema van deze maand is Villainous en het boek zou een Aziatische hervertelling van de Evil Queen zijn. Laat me je alvast een ding verklappen. De cover van het boek van deze maand? Niet echt mijn ding.

Eén van de redenen waarom ik erg uit keek naar deze box? Omdat er een tweede hardcover in zou zitten, en wel een exclusieve (ja echt, het rode folie op de cover is exclusief!) editie van The Language of Thorns van Leigh Bardugo! En geloof me: de illustraties aan de binnenkant van dit boek met meerdere verhalen uit de Grisha-wereld zijn net zo fantastisch als de prachtige cover. Kaarten van die verhalen zaten ook in de box, als extraatje.

Next up: de overige (nou oké, bijna alle) goodies uit de box! Heel blij was ik met de onderzetter, links. In een vorige box zat er namelijk ook eentje die ik met heel veel plezier gebruik. Het is een dikkere onderzetter van hele goede kwaliteit die ook nog eens makkelijk schoon te houden is. En kijk nou naar de vormgeving van Evie Seo! Every fairytale needs a good old fashioned villian.

Links boven zie je een té schattige (nooit gedacht dat ik dat nog eens zou zeggen) Death Eater pin, van House of Wonderland. En ja, de slang glittert! Het ronde voorwerp in het midden is geen magneet of button, maar een klein zakspiegeltje voorzien van een quote uit The Young Elites van Marie Lu. De quote is vormgegeven door Little Inkling Designs en er staat Everyone has darkness inside them, however hidden op. Nice!

Last but not least vond ik een heerlijk ruikende Maleficient kaars van Meraki Candles in de box.

Ook zaten er nog twee prints in de box. De linker is een exclusieve print vormgegeven door Evie Seo met een quote van The Aeneid door Virgil, een dichter. Deze quote kun je herkennen vanwege Sebastian Morgenstern uit de Mortal Instruments serie van Cassandra Clare. If I cannot move heaven, I will raise hell. De rechter print was ook een extraatje en beeldt personages uit van Night of Cake and Puppets van Laini Taylor.

En dan het boek! Zoals ik in de introductie al verklapte ben ik niet bepaald weg van de cover. Eigenlijk vind ik die slang (en het lettertype trouwens ook) behoorlijk lelijk. Maar hè, dat is nou juist zo leuk aan boekenboxen: je ontvangt boeken die je zelf nooit uitgekozen zou hebben, maar die je wél kunnen verrassen. Forest of a Thousand Lanterns is dus een hertelling van de Evil Queen uit Sneeuwwitje. Maar dan Aziatisch. Volgens Fairyloot zullen we vanaf de eerste bladzijde verliefd worden op het verhaal van hoofdpersoon Xifeng, een echte anti-held. Oké, oké, ondanks die cover ben ik toch wel benieuwd. We will see!

Dat was de box van deze maand alweer! Ik las bij Emmy (op haar Instagram, dacht ik?) dat zij de box niet heel vernieuwend vond en ik ben het er wel mee eens dat de items misschien niet heel bijzonder zijn. Maar met een tweede, bijzonder mooie, hardcover, een nieuwe onderzetter voor mijn verzameling en een heerlijk geurende kaars hoor je mij niet klagen!


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

2 gedachten over “Unboxing: Fairyloot – Villainous

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *