Week 35 | A.W. Bruna Bites en Unplugged

Week 35 | A.W. Bruna Bites en Unplugged

JournalIk zal vast wat verklappen: omdat ik gisteren (zaterdag dus) meedoe met de Unplugged dag en ik deze post zondagochtend online wil hebben, schrijf ik deze post al op vrijdag. En dat voelt wel een beetje gek! Dus hier komt mijn afgelopen week – met een kleine vooruitblik naar de laatste dagen (die op het moment dat je dit leest mogelijk alweer in het verleden liggen).

A.W. Bruna Bites voor Bloggers
Op dinsdag 30 augustus vond het A.W. Bruna Bites voor Bloggers evenement plaats. Dankzij Dagmar kon ik daar bij zijn. Naast Dagmar en ik waren o.a. Emmy, Esmee, Lisa, Monica en Lindsey aanwezig (mijn excuses als ik iemand nu vergeet). Het was een super gezellige en gevarieerde avond. Maandag komt mijn verslag van de avond online!

Nieuwe stagiaire
Verder was werk deze week ook een beetje bijzonder. Vanaf dinsdag is de nieuwe stagiaire namelijk gestart! Nu was ik natuurlijk al een maand geen stagiaire meer, maar vanaf deze week heb ik dus ook echt mijn stagiaire taken overgedragen. Het voelt toch wel een beetje gek, om die dingen nu aan een ander over te laten, maar ik krijg er heel veel leuke taken voor terug.

Verdermeer box
Het heeft even geduurd, maar deze week viel eindelijk de langverwachte Verdermeer box op de mat! Zelf moest ik nog braaf een dag wachten voordat ik goede foto’s kon maken, maar inmiddels staat mijn unboxing online en ben ik helemaal gelukkig met al mijn nieuwe goodies én het prachtige boek.

Zaterdag Unplugged
Ja, en dan komen we bij de reden waarom ik deze blogpost al op vrijdag tik. Blossom Books heeft 3 september namelijk als Unplugged dag uitgeroepen. Mij leek dat de uitgelezen kans om het ook eens te ervaren. Mijn vriend is vrij sceptisch (zo veel vertrouwen – not, haha), dus we gaan het zien! Ik ben heel benieuwd hoe ik internet-loos-zijn ga ervaren.

Dierentuin
Vandaag zul je mij ook niet achter mijn laptop kunnen vinden. Mijn vriend en ik gaan namelijk een dagje naar de dierentuin. Ik ben al heel lang niet meer in een dierentuin geweest, dus ik kijk er echt naar uit. Lekker even iets anders!

Hoe zag jouw week eruit?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *