Week 37 | Een super intensieve week

Week 37 | Een super intensieve week

JournalWauw, wat was deze week bizar vol. Het lijkt wel alsof het momenteel in elk deel van mijn leven druk is: werk, scriptie en natuurlijk alle boekige evenementen. Deze zondag ga ik dan ook even helemaal niks doen. Heerlijk.

WORKWORKWORK
Het begon deze week al op werk – waar het momenteel gewoon erg druk is. Er komen ontzettend veel boeken uit in september en oktober, en dat is goed te merken! Natuurlijk zijn het over het algemeen alleen maar leuke dingen, maar even flink aanpoten is zeker nodig! Na zo’n intensieve week was ik daarom eigenlijk al gesloopt – maar toen begon het pas!

Scriptie: de laatste loodjes
Momenteel ben ik namelijk ook bezig met de laatste loodjes van mijn scriptie. Vorige week zondag – 11 september – had ik mijn eerste volledige versie van mijn scriptie ingeleverd en afgelopen vrijdag had ik hier een gesprek over. Het einde is in zicht, want ze was positief! Natuurlijk moet ik nog wel het een en ander aanpassen, dus daar kunnen we vanaf nu weer hard mee aan de slag. Ik wil eind oktober afgestudeerd zijn namelijk, en met de nakijkperiode in acht genomen betekent dat dat ik op 7 oktober mijn definitieve versie nagekeken en wel moet hebben. Spannend!

Evenementen-weekend
Tsja. Tijd om een rustig weekend te hebben was er niet echt bij. Vrijdag na mijn scriptie gesprek reisde ik namelijk door om Laure Eve te kunnen interviewen. Daarna hadden we de tijd om even wat te eten, om vervolgens in party-outfit naar Yalbal te gaan! ’s Avonds bleef ik bij Melisa slapen, samen met Emmy en Esmee, om zaterdag weer naar Amsterdam te reizen voor deel twee: YA Weekender Saturday vanaf 11:00 en een evenement met Cis Meijer laat in de middag. Nu ben ik daarom wel een beetje op! Maar het was het helemaal waard <3.

Hoe was jouw week?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *