Week 38 | Nog zo’n intensieve week

Week 38 | Nog zo’n intensieve week

JournalI’M BACK! Ja, ik weet dat dit soort posts eigenlijk altijd op zondag online komen en niet op maandag. En al helemáál niet op maandagavond. Maar ik heb er nu eindelijk weer de tijd voor en ik had zin om dit te typen. Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik vorige week even niets geplaatst heb. Dat was zeker niet zonder reden.

Doordeweeks – de laatste loodjes
Uiteraard moest ik maandag tot en met donderdag gewoon werken. Inmiddels is bij mij de rust een beetje wedergekeerd en ben ik gewend aan alle nieuwe taken en dingen die ik moet doen. Gelukkig maar, want naast werk was het heel wat minder rustig. Uiteraard heb ik ook gewoon leuke dingen gedaan (dat kan ik echt niet laten), maar het merendeel van mijn week ging op aan mijn masterscriptie. En geloof me, dat ding kwam echt mijn neus uit. Maar gisterenavond – of eigenlijk was het nacht – heb ik ‘m eindelijk ingeleverd! Ik heb nog niet helemaal het gevoel dat ik klaar ben en de mogelijkheid bestaat bovendien nog dat mijn begeleidster zegt dat ik er nog iets aan moet veranderen, maar in theorie ben ik nu gewoon klaar met mijn scriptie! En daarmee komt het afstuderen weer een stapje dichterbij. Zo blij mee!

Leuke dingen – want dat moet ook kunnen
Uiteraard zit ik niet alleen maar met mijn neus achter de laptop. Ik denk dat ik dan gek zou worden. Zo ben ik afgelopen woensdag naar de YA pubquiz in Den Haag geweest. Ik was onderdeel van team Zon en Maan, en we wonnen! Ik was enorm trots op ons groepje. Vrijdag vertrok ik halverwege de middag naar Amsterdam. Daar mocht ik Jenny Han namelijk interviewen! Het was een ontzettend leuk gesprek. Zaterdag mocht ik dankzij Emmy (die een blikje vond) bovendien naar het exclusieve evenement met Jenny Han – en wat was dat leuk! Misschien wel een van de leukste evenementen waar ik ooit naartoe ben geweest. Uiteraard moest ik tussendoor weer even aan mijn scriptie, maar zaterdagavond ben ik ook nog met mijn vriend naar de film Nerve geweest. Ik vond ‘m heel spannend en ontzettend leuk! Echt een aanrader. Zondag was de pret bovendien nog niet voorbij. Toen vertrok ik ’s middags namelijk naar Haarlem, voor Hapjes & Sapjes. Een ontzettend gezellige en ongedwongen sfeer maakte dit evenement wederom heel erg leuk! Kortom, een week vol leuke dingen – ook al betekenden die leuke dingen wel dat ik zondag om kwart voor 12 ’s avonds nog met mijn scriptie bezig was, haha.

Inmiddels is het dus maandagavond en ik heb eindelijk weer eens lekker in onze grote, zachte stoel een boek gelezen. Heerlijk! Nu mijn scriptie (momenteel) afgerond is, heb ik ook eindelijk weer de tijd om te bloggen – én om al die leuke interviews en evenementen van de afgelopen tijd uit te werken. Kortom: ik ben er weer!

Hoe was jouw afgelopen week?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *