Week 39 | Kinderboekenweekfeest, Liever met lef en pre-verjaardag

Week 39 | Kinderboekenweekfeest, Liever met lef en pre-verjaardag

Journal
Als je dit leest ben ik heerlijk weekend aan het vieren: het eerste weekend in tijden waarin ik niet echt dingen op de planning had staan. Heerlijk! Hoe mijn week verlopen verder verlopen is?

Kinderboekenweekfeest
Aan het begin van deze week was ik behoorlijk moe van de drukke weken ervoor. Gelukkig had ik deze week wat minder stressvolle activiteiten op de planning staan. Afgelopen woensdag stond ik met een van onze auteurs op het Kinderboekenweekfeest van bol.com – mijn oude stagebedrijf. Het was ontzettend druk, maar enorm gezellig. Zo leuk om al die kinderen enthousiast te zien! Na afloop was ik wel helemaal gesloopt, haha. Ik vond het best gek om weer op mijn oude stageplekje rond te lopen, maar dan in een hele andere functie.

Liever met lef
Het kinderboekenweekfeest was echter niet het enige evenement dat deze week op de planning stond. Donderdag was het namelijk tijd voor een extra bijzondere boekpresentatie: die van Dagmars boek Liever met lef! Boekpresentaties zijn altijd leuk om mee te maken, maar deze vond ik toch wel extra bijzonder. Liever met lef is echt een prachtig boek geworden, zowel qua inhoud als vormgeving. Ik ben ontzettend trots op Dagmar!

(Pre-verjaardags)Weekend
Vrijdag kon ik even lekker mijn blog bijwerken – heerlijk om weer met blogjes typen bezig te zijn! Ik moet behoorlijk wat inhalen, maar ik heb besloten die enorme berg nog te typen recensies en verslagen beetje bij beetje te schrijven. Alles wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt en gelezen komt dus vanzelf online! Bloggen is echter niet het enige waar ik mijn weekend mee gevuld hebben.

Volgende week dinsdag mag ik namelijk 23 kaarsjes uitblazen. Bij ons in de familie is mijn verjaardag echter niet de enige aan het begin van oktober. Gisteren (zaterdag) had ik namelijk twee verjaardagen te vieren en ging ik o.a. naar mijn broertje in Rotterdam om ter ere van die van hem uit eten te gaan. Op het moment dat je dit leest ben ik misschien al wel bij mijn vader aangekomen. Hij is namelijk vandaag jarig en we vieren vandaag gezamenlijk alvast onze verjaardagen. Morgen is bovendien mijn vriend jarig… Na dinsdag heb ik voorlopig wel weer genoeg taart gegeten ;). Maar voor nu nemen we nog een stukje!

Hoe was jouw week?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

2 gedachten over “Week 39 | Kinderboekenweekfeest, Liever met lef en pre-verjaardag

  1. Haha heerlijk hectisch al die verjaardagen dicht op elkaar. Ik heb datzelfde probleem in februari. Mijn vader is al eind januari jarig, een vriendin twee dagen voor mij, ikzelf ben dan op dezelfde dag jarig als mijn oom en mijn schoonmoeder, zes dagen later is mijn vriend jarig samen met een vriendin van ons, drie dagen daarna zijn vader en een paar dagen daarop weer een vriendin van ons, o, en weer een paar dagen later het broertje van mijn vriend. Nja, en dan ben ik blij dat het weer maart is, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *