Vurig (#2) – Jennifer L. Armentrout

Vurig (#2) – Jennifer L. Armentrout

vurigYes, een nieuwe Armentrout! Destijds vond ik IJskoud eg leuk, dus keek ik al een lange tijd uit naar dit zijdelingse vervolg. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik me Andrea en Tanner niet zo goed meer voor de geest kon halen. Vurig werd hierdoor een hele nieuwe kennismaking met deze twee behoorlijk vurige personages.

Als dit boek een lijflied had, was het Katy Perry’s ‘Firework’: Baby you’re a firework, come on, show ‘em what you’re worth. Dat kost Andrea Walters veel moeite. Zij is al vanaf haar geboorte omringd door luxe, maar dat blijkt geen garantie voor geluk. Integendeel. Ze zit met zichzelf in de knoop en kan zich niet ten volle geven aan het leven. Niets wat zij doet is goed genoeg. Dat vindt niet alleen haar omgeving, ook zijzelf is verre van happy. Alleen Tanner, een vriend die haar meer dan leuk vindt, ziet haar voor wie ze écht is. Maar het kost Andrea heel veel moeite om daar zelf ook in te geloven.

Al vanaf de eerste zoveel bladzijden wist ik dat Vurig echt een boek voor mij is. Zo moest ik al binnen de eerste dertig pagina’s hardop lachen en genoot ik van de broeierige, seksuele spanning tussen Andrea en Tanner. Vurig is dan ook met recht steamy te noemen.

Hoofdpersoon Andrea heeft een heerlijke persoonlijkheid. Ze staat haar mannetje en is ontzettend gevat. Later in het boek laat ze bovendien zien ook heel sterk te zijn. Ze is niet afhankelijk van een man en dat vind ik erg verfrissend.

De persoonlijke problemen die in Vurig een rol spelen, worden dan ook niet door de relatie opgelost. Nee, Andrea ‘redt’ gewoon zichzelf en Tanner heeft hierin slechts een kleine, ondersteunende functie. Ik genoot enorm van de relatie tussen Andrea en Tanner. Ze zijn continu aan het kibbelen; scherpe woordenwisselingen die heerlijk zijn om te lezen.

Kortom, Vurig is sexy, steamy en romantisch, maar bevat ook diepgang. Een leuk detail is dat er in het begin een subtiele verwijzing naar Armentrouts Lux-serie wordt gemaakt. Ik heb genoten van deze heerlijke nieuwe New Adult van Jennifer L. Armentrout.

4 ster


Vurig | Jennifer L. Armentrout | ISBN 9789401907743 | Zomer & Keuning
272 pagina’s | Goodreads

Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *