Win: gesigneerde Did I Mention I Love You? + hartjesketting

Win: gesigneerde Did I Mention I Love You? + hartjesketting

Win!Aan het einde van mijn verslag over de boottocht met Estelle Maskame liet ik al doorschemeren dat ik iets leuks voor jullie in petto had. Alle aanwezigen kregen namelijk een exemplaar van de Nederlandse editie van het boek en een goodiebag mee. Aangezien ik de boeken al in het Engels heb én mijn blog in juli alweer een half jaartje in de lucht is, vond ik het een perfect moment voor een winactie!

Wat kun je winnen?
Een gesigneerd exemplaar van Did I Mention I Love You? (de Nederlandse editie) én een schattige hartjesketting!

WinDIMILY

Waar gaat Did I Mention I Love You? over?
Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch… trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in overvloed. Hoe lang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

Wat moet je hiervoor doen?
– Volg mij via Bloglovin’ en Facebook.
– Laat hieronder in een reactie weten waarom jij dit boek graag wil winnen.

Mij volgen op Instagram en Twitter is niet verplicht, maar vind ik wel leuk!

That’s it! Meedoen kan tot en met 3 juli. Daarna kies ik een winnaar.


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

20 gedachten over “Win: gesigneerde Did I Mention I Love You? + hartjesketting

 1. Doe heel graag mee, omdat DIMILY een heel fijn boek is om even lekker tussendoor te lezen en jezelf in te verliezen zonder dat je al te veel hoeft na te denken.

  Dat lijkt mij heerlijk.

  Liked & Shared.

 2. Ik volg je volgens mij overal, hihi. Ik wil deze wel graag winnen. Ik kon helaas niet bij de meeting zijn, want ik had een date met mijn paardje (ook zeer belangrijk natuurlijk), maar ben door alle enthousiaste reacties van jullie medeboekbloggers wel heel benieuwd geworden naar dit boek. Ik kan wel een heerlijk lief en leuk boek gebruiken om van de zomer te lezen in het mooie (en hopelijk zonnige) Spanje!

 3. Ah wat leuk zeg, ik doe mee! Ik wil dit boek graag winnen omdat het me een heerlijk zomerboek lijkt wat ik perfect kan lezen op mijn roadtrip door Kroatië deze zomer!

 4. Ik doe heel graag mee!!!
  Echt een super actie! Ik wil dit boek heel graag omdatvecht iedereen hem aan raad! En omdat ik hem zelf ook had, maar tijdens verhuizing een doos “kwijt” ben geraakt waar boeken in zaten :'(
  Dit zou dus super zijn!

 5. Ik ben heel benieuwd naar dit boek! Vrienden van mij zijn meegegaan op die boottocht en hebben dus het boek al gelezen, en echt iedereen raad het me aan. Helaas kon ik haar zelf niet ontmoeten, maar een gesigneerd exemplaar komt wel wat meer al in de richting.

 6. Ik heb al veel leuke dingen over dit boekje gehoord en die ketting ziet er zó leuk uit ^^. Ook is 3 juli toevallig mijn verjaardag :p. Loll

 7. Ik doe mee!! Ik wil hem winnen omdat ik normaal een heel ander genre en het leuk is om iets nieuws uit te proberen. Ook zien het boek en de ketting er allebei echt super leuk uit.

 8. Graag waag ik een kansje omdat dit mij een heerlijk ontspannen zomerboek lijkt. Veel positiefs over gelezen en gehoord, zou hem graag zelf lezen! Lekker genieten van een goed boek! En nog gesigneerd ook wat echt helemaal super leuk is! Het kettinkje is inderdaad schattig! (Leuk om iemand mee te verrassen, zeg niet wie voor het geval ze dit leest en ik haar zou mogen verrassen 😉 )
  Volg je op FB onder mijn eigen naam en op twitter, Instagram en Bloglovin’ onder variaties van (@)TurtleBookwurm.

 9. Dit lijkt me echt een leuk boek! Ik heb er al veel over gehoord, en daardoor ben ik ook heel erg enthousiast geworden over dit boek!! Heb jij dit boek al gelezen? Zoja wat vond je ervan? 🙂

  Ik heb ook een aantal filmpjes op youtube gezien van onder andere de rondvaart, Estelle lijkt me ook echt een aardig persoon!
  En het kettinkje is ook wel heel schattig ♥.♥

 10. Oehh dit boek lijkt me gaaf! Ik hoor hier zoveel verhalen over dat ik echt nieuwsgierig ben geworden. Als blogger (die momenteel niet zoveel blogt) is het wel zo handig om op de hoogte blijven van alle ins en outs 🙂

 11. Ik wil op de valreep ook nog heel graag meedoen voor dit boek! Ik heb al veel goede verhalen gehoord. De voorkant alleen al zorgt er voor dat ik een reis wil boeken naar een zonnige bestemming haha. Het verhaal spreekt me heel erg aan en het lijkt me een ideaal boek om te lezen deze zomer! Liefs

 12. Dat lijkt me een ontzettend leuk boek te zijn om heerlijk mee te ontspannen in mijn hangmat deze zomer (?) En ik doe daarom dan ook graag mee.
  Ik volg via Bloglovin, Facebook en Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *