Win: vrijkaarten voor de film ‘A Monster Calls’

Win: vrijkaarten voor de film ‘A Monster Calls’

Zoals jullie wellicht weten, was ik in juli 2016 aanwezig bij Young Adult Literature Con (YALC) in Londen, een geweldig meerdaags evenement vol boeken. Er waren ook een hele rits auteurs aanwezig om hun boeken te signeren. Een van de langste rijen tijdens de zaterdag was voor Patrick Ness, auteur van onder andere A Monster Calls. Hij was bovendien niet alleen. Naast hem zat namelijk Lewis MacDougall, die de hoofdrol heeft in de gelijknamige film. Morgen, 2 februari, is A Monster Calls eindelijk in de bioscoop te zien en ik mag een van jullie verblijden met twee vrijkaartjes voor de film!

Waar gaat de film over?
In het prachtige visuele drama A Monster Calls vlucht de 12-jarige Conor O’Malley (Lewis MacDougall) in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Omdat zijn moeder (Felicity Jones) ernstig ziek is moet hij bij zijn kille oma (Sigourney Weaver) wonen. Op school wordt hij gepest en zijn vader (Toby Kebbell) woont duizenden kilometers bij hem vandaan. Onverwacht roept Conor de meest onwaarschijnlijke bondgenoot op: een kolossaal monster (Liam Neeson) dat hem ’s nachts bezoekt om verhalen te vertellen. Onder de wilde begeleiding van het monster begint Conor aan een reis langs moed, hoop en waarheid om zijn ultieme nachtmerrie onder ogen te komen en de realiteit te accepteren.

Zelf ben ik erg benieuwd naar de film en ik wil hem absoluut in de bioscoop gaan zien. Lijkt jou dat ook wel wat?

Laat dan in een reactie weten wat jij verwacht van de film A Monster Calls.

Je kunt meedoen tot en met 5 februari 2017. De winnaar krijgt per email bericht, dus zorg dat je een geldig emailadres invult!

Ik wil Independent Films bedanken voor het sponsoren van deze winactie.


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

9 gedachten over “Win: vrijkaarten voor de film ‘A Monster Calls’

  1. Ik heb het boek echt verslonden (meerdere keren zelfs) en Patrick Ness en de hoofdrolspeler ook kunnen zien op YALC. Ik was eigenlijk van plan om in mijn eentje naar de film te gaan (aangezien ik het idee heb dat ik het niet droog ga houden), neem ik graag iemand mee naar de film! Ik heb het idee dat het echt een hartverscheurende film gaat worden met een lichtelijk angstaanjagend randje door het monster, hopelijk is het precies dezelfde sfeer als in het boek!

  2. Ik hoop dat het een intrigerende film is die mij lekker aan het janken maakt. Ik hoop ook dat ze de sfeer uit het boek goed neer hebben gezet.

  3. Ik verwacht een mooie film met een verhaallijn die je meetrekt vanaf het begin. Ik moet deze zeker gaan kijken met de kids. Wat ik ervan zie is hij helemaal het einde

  4. Ik verwacht echt een geweldig film. Helaas heb ik het boek nog niet gelezen, maar de chaos trilogie wel. Echt een geweldige serie. Ik ben een groot fan van zijn boeken en deze film (of tenminste het verhaal dat verteld word) moet echt geweldig zijn.

  5. het lijkt mij een geweldig, zielig en spannende film. ik weet zeker dat dit ook een film is waarbij ik het niet droog kan houden! ook hoop ik dat het verhaallijn je meteen pakt (maar de trailer pakte mij al dus dat wel geen probleem zijn)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *