Mijn maand april

Mijn maand april

Hoewel ik nog steeds wacht op mooi lente-weer (HALLO, het is inmiddels zelfs al mei!?) was april door o.a. YALfest, Koningsdag en 12 gelezen boeken verder wel een hele mooie maand. Hoog tijd voor een wrap-up!

Boeken die ik heb gelezen
♥ Gena Showalter – Eerste leven
♥ Abbi Glines – In vuur en vlam
♥ Lis Lucassen – Zomer (recensie volgt binnenkort)
♥ Becky Albertalli – Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld (recensie volgt)
♥ Marissa Meyer – Cinder (recensie volgt)
♥ Marissa Meyer – Scarlet (recensie volgt)
♥ Krista & Becca Ritchie – Addicted to you
♥ Krista & Becca Ritchie – Ricochet
♥ Krista & Becca Ritchie – Addicted for now
♥ Krista & Becca Ritchie – Kiss the sky
♥ Krista & Becca Ritchie – Hothouse flower
♥ Krista & Becca Ritchie – Thrive
Yes, maar liefst twaalf boeken, waarvan twee re-reads (Cinder Scarlet) en bijna de volledige Addicted-serie, waarvan ik denk dat ik één recensie voor de volledige serie ga schrijven in plaats van een recensie per titel. Ik ben daar nog niet helemaal over uit… Oh, en eíndelijk las ik een boek voor Project Eigen Boek! Het begin is er, zullen we maar zeggen ;).

Wat ik gedaan heb
De eerste helft van april was vrij rustig. Het Paasweekend ging ik met mijn familie een weekendje lekker uitwaaien. Even helemaal niks. Zo fijn! Dat weekend vormde bovendien het startschot voor alleen nog maar leuke dingen. Bij terugkomst had ik op 18 april namelijk een brainstorm met New Adult lezers georganiseerd. Een hele waardevolle middag!

Het weekend daarop was bovendien het weekend waar ik al bijna een jaar naar uitgekeken had: YALfest! En dat begon op vrijdag al met een persconferentie, waar ik zowel Donna Freitas als Megan Shepherd (volgt nog) mocht interviewen. Zaterdagavond reisde ik naar Melisa, want op zondag 23 april gingen we samen naar YALfest! Het was een fantastische dag. De auteurs waren ontzettend vriendelijk en klikten heel goed met elkaar, wat voor een hilarisch groepsinterview zorgde. De signeersessies waren overzichtelijk, er was genoeg ruimte, zat leuke activiteiten om te ondernemen en standjes om leuke goodies bij te kopen. ’s Avonds werd het festival bovendien afgesloten met een cocktailparty (al moet ik toegeven dat ik toen eigenlijk al wel heel moe was).

Nog maar net afgekickt van het gezellige YALfest weekend reisde ik woensdag 26 april alweer af naar Den Bosch, waar Esmee, Melisa en ik bij Emmy bleven slapen en met z’n allen Koningsdag vierden, cupcakes aten en slechte films keken. Overbodig om te zeggen dat het héél erg gezellig was!

Films en series
Met Esmee, Melisa en Emmy keek ik onder andere Fallen, The House Bunny en Pitch Perfect 2. Daarnaast keek ik op Netflix 13 Reasons Why en afleveringen van Reign seizoen 3, The 100 seizoen 4 en The Originals seizoen 4. Ik probeerde deze maand niet steeds te netflixen en in plaats daarvan vaker een boek op te pakken. Volgens mij is dat goed gelukt! In mei begint seizoen van Sense8 weer, can’t wait!


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

2 gedachten over “Mijn maand april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *