Mijn maand augustus

Mijn maand augustus

Waaaah, wat gaat de tijd toch snel! Inmiddels zitten we al in september en laten we de zomer alweer achter ons. Volgende maand ben ik zelfs alweer jarig. Met september breekt de eerste spannende maand aan: op 14 en 15 september komt Sophie Jackson naar Nederland voor het auteursbezoek dat ik georganiseerd heb. Fingers crossed dat alles goed gaat ;). Maar voor het zover is: eerst nog een kleine terugblik op augustus.

Boeken die ik heb gelezen

Zoals uit mijn haul van augustus al bleek, heb ik deze maand zes boeken toegevoegd aan mijn boekenkast. Daarentegen las ik er deze maand ook weer zes uit. Zes boeken die me eigenlijk allemaal goed bevielen!
♥ Sasha Alsberg & Lindsay Cummings – Zenith
♥ Amy Alward – The Potion Diaries
♥ Elizabeth May – The Falconer
♥ Cassandra Clare – Lady Midnight
♥ Sebastien de Castell – Vogelvrij
De recensies van bovenstaande boeken (op Vogelvrij na dan) volgen in september nog!

En verder…

Zat ik in de eerste dagen van augustus nog in Londen, waarna ik in mijn nieuwe studio in Utrecht trok. Doordeweeks dan. Het is nog erg wennen, dus voorlopig ga ik in de weekenden nog naar huis toe. Verder ben ik deze maand vooral druk geweest met werk… Behalve voor mij was het dus niet een heel spannende maand ;-).

Films en series

Die heb ik echt versleten in augustus! Zo keek ik de afleveringen van Game of Thrones (nu helaas alweer voorbij, snik snik) en Teen Wolf (laatste seizoen! Maar gelukkig hebben we nog een paar afleveringen tegoed). Netflix draaide daarnaast overuren. Zo ben ik dankzij mijn zusje he-le-maal verslaafd aan Scorpion geraakt en keek ik alle drie de seizoenen in véél te weinig tijd (en snak ik nu alweer naar seizoen 4, dat aan het einde van september op tv komt). Ook keek ik de volgende series nog:
DC’s Legends of Tomorrow – seizoen 2
Shadowhunters – seizoen 2
Orphan Black – seizoen 5
De hopeloze heks – seizoen 1

Welke serie raad jij mij aan?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

Eén gedachte over “Mijn maand augustus

  1. Ik kijk zeker uit naar het bezoek van Sophie Jackson! Ik ben zelf ook aan Teen Wolf begonnen en ben nu bij seizoen 2. Heb je Riverdale al eens gekeken? Zeker een aanrader! Ik kijk nu ook Greenhouse Academy, het is wat meer een tienerserie, maar wel leuk tijdverdrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *