Mijn maand juli

Mijn maand juli

I’m back! En na mijn verhuizen-en-op-vakantie-pauze van een paar weken heb ik zin om weer lekker te bloggen, te beginnen met een terugblik op mijn erg drukke maand juli.

Boeken die ik heb gelezen

Door mijn vakantie en alle drukte op werk en rondom mijn verhuizing ben ik helaas niet aan heel veel boeken toegekomen, jammer genoeg. Inmiddels zit ik echter al weer veel meer in de leesflow, dus ik hoop dat ik in de maand augustus weer een beetje bij kan lezen. In juli las ik namelijk slechts drie boeken, wat voor mij ontzettend weinig is:
♥ Angie Thomas – The Hate U Give
♥ Abbi Glines – Alleen voor haar
♥ Megan Shepherd – De vuurproef
Recensies van de boeken volgen nog!

Wat ik gedaan heb

Zoals ik in de intro al aangaf was juli een erg drukke maand. Zo merk ik helemaal niks van de ‘rustigere’ vakantieperiode op werk door een aantal grote projecten en verhuisde ik ook nog onverwachts. Met dat laatste ben ik nu gelukkig wel klaar.

Eind juli was het daarom gelukkig tijd voor anderhalve week vakantie, waarvan ik een week met Esmee, Emmy, Eline en Rob naar Melisa in Londen vertrok! Daar gingen we onder andere naar de Harry Potter tour (waar ik bovenstaande foto nam) en bezochten we op vrijdag en zaterdag YALC (waarvan ik geen foto’s heb, maar de haul uiteraard nog volgt). Vrijdagavond bezochten Esmee, Eline, Melisa en ik dankzij Melisa bovendien een Engels evenement met E. Lockhart, vanwege diens nieuwste boek. Leuk om ook eens mee te maken hoe het in een ander land er aan toe gaat (en erachter te komen dat het dus helemaal niet zoveel verschilt met evenementen in Nederland). Het waren drukke, maar hele gezellige dagen! Op dit moment geniet ik daarom nog even van de rust voordat a.s. maandag (7 augustus) werk weer begint.

Films en series

Waar ik in tijden van stress maar weinig boeken lees, kijk ik wel heel snel ’s avonds nog even een film of aflevering van een serie. Zo keek ik in juli nieuwe afleveringen van Shadowhunters, Orphan Black en begon ook Game of Thrones eindelijk weer (al zijn dat maar 7 afleveringen, dus is dat al bijna weer afgelopen, haha). Verder ontdekte ik DC’s Legends of Tomorrow en keek ik in Engeland een deel van The Circle, die daar op Netflix staat.


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

6 gedachten over “Mijn maand juli

    1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hem toen ben begonnen, maar nog niet heb afgezien, haha. Achja, nog iets om naar uit te kijken als hij op de Nederlandse Netflix staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *