Mijn maand juni

Mijn maand juni

Oke. Handen omhoog als je het met me eens bent dat dit jaar echt absurd snel voorbij gaat. I mean, het is gewoon al juli! We zitten al op de helft van dit jaar. Bizar, als je het mij vraagt. Dat juli aangebroken is, betekent echter ook dat het tijd is voor de wrap-up van de maand juni! Welke boeken las ik en wat heb ik gedaan (spoiler alert: not much)?

Boeken die ik heb gelezen

Helaas wat minder dan ik wilde, maar wel stuk voor stuk boeken die hoog op mijn TBR stonden:
♥ Nicola Yoon – De zon is ook een ster
♥ Sarah J. Maas – Hof van vleugels en verwoesting (recensie volgt)
♥ Donna Freitas – De mensenmarkt
♥ Colleen Hoover – 9 november
♥ Rick Riordan – De hamer van Thor
♥ Sara Raasch – IJs als vuur (recensie volgt)

Wat ik gedaan heb

Begin juni, van 8 t/m 12 juni om precies te zijn, genoot ik van het zonovergoten Praag met mijn moeder. Het was belachelijk druk, maar oh wat een mooie stad is dat! Enorm genoten van alles wat er te zien is, wel 100 keer mijn enkel verstuikt aan de ongelijke paden en vooral enorm tot rust gekomen. Zo fijn!

Verder had ik een aantal verjaardagen van familie en vrienden, heb ik lekker gewerkt, (niet zo veel) gelezen en series gebinge-watched. Ja, jongens, Netflix is echt een probleem. Ook ben ik de 30e een studio wezen bezichtigen. Hopelijk volgende maand daar meer nieuws over!

Juli belooft ook weer een volle maand te worden met veel (verjaardags)feestje en een vakantie naar Londen met mijn vriendinnen waar ik ontzettend naar uit kijk!

Films en series

Hallo Netflix! Ik heb weer heel wat series verslonden. Zo keek ik alle afleveringen van Orphan Black, waardoor ik nu steeds weer een week moet wachten voor een nieuwe aflevering. Ook zag ik de laatste afleveringen van seizoen 4 van The Originals en keek ik wekelijks trouw naar Shadowhunters. Tot slot keek ik ook seizoen 7B van Pretty Little Liars. Jup, die met die ontzettend teleurstellende laatste aflevering. Serieus, wat was dat? Anyways, qua films keek ik verder nog het fantastische Anastasia en XOXO.

Met een vriendin keek ik daarnaast de nieuwste Pirates of the Carribean – Dead Men Tell No Tales (jup, alweer) in de bioscoop en thuis keek ik voor de zoveelste keer The Host die, ook al ken ik hem zowat uit mijn hoofd, echt fantastisch blijft.

Welke serie zou ik echt nog eens moeten kijken?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

2 gedachten over “Mijn maand juni

  1. Net als Emmy ben ik een slechte seriekijker. Deze maand was zelfs een hele goed maand. Ik keek DRIE afleveringen van Emerald City. Yep, dat is dus veel voor me. Lezen ging jammer genoeg wat minder vlot. Oh en je hebt volledig geluk wat het vooruitvliegen van de tijd betreft. Typen met mijn handen in de lucht gaat wat moeilijk. 😉 Ik vind het gewoon bizar dat het binnen twee maanden alweer september is. Eigenlijk heb ik elk jaar het gevoel dat die tijd sneller lijkt te verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *