Mijn maand mei

Mijn maand mei

Bye, bye may. Hello june! De laatste weken werd het al steeds meer zomer. Heerlijk! Ik kreeg bovendien een hele fijne beoordeling op werk én maakte gretig gebruik van de #BBReadathon om maar liefst vijf (!) boeken uit te lezen in iets meer dan twee dagen (de zondag kon ik helaas niet meedoen vanwege mijn dansuitvoering – al was dat uiteraard ook heel leuk!)

Boeken die ik heb gelezen
Wat ik dan tijdens deze maand gelezen heb? Lekker veel!
♥ Krista & Becca Ritchie – Fuel the Fire
♥ Krista & Becca Ritchie – Long Way Down
♥ Elle Kennedy – The Deal
♥ Elle Kennedy – The Mistake
♥ Elle Kennedy – The Score
♥ Elle Kennedy – The Goal
♥ Teresa Toten – Pas op: breekbaar (recensie volgt binnenkort)
♥ Arwen Elys Dayton – Disruptor (recensie volgt binnenkort)
♥ Amy Ewing – The Jewel (recensie volgt binnenkort)
♥ Amy Ewing – Opgesloten (recensie volgt binnenkort)
♥ Victor Dixon – Phobos²
♥ Goldy Moldavksy – Kill the Boyband (recensie volgt binnenkort)

Wat ik gedaan heb
Mei was eigenlijk een lekkere rustige maand. Wel ben ik 17 mei samen met Emmy en Melisa wezen eten omdat ze helaas weer naar Londen vertrok. Ook ben ik deze maand maar liefst twee keer naar de bioscoop geweest: Guardians of the Galaxy vol. 2 en Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales (ik weiger de Europese naam – die vind ik namelijk stom).

Tijdens Hemelvaart heb ik Celebrate Books geholpen met boxen inpakken (wát een werk is dat. Heel veel respect!) en zondag de 28e sloot ik mijn danscursus af met een uitvoering. Het was zo leuk! Het Hemelvaartweekend vond bovendien de #BBReadathon plaats, waar ik goed gebruik van maakte. De onderste vijf boeken die je hierboven ziet las ik tijdens die paar dagen uit! En dan was het weer de laatste weken ook nog eens heerlijk. Niet zo fijn voor mijn slaapkamer (ik slaap op zolder en smelt echt weg daar met hoge temperaturen), maar wel lekker hele weekenden lekker lezen in de tuin!

Films en series
Waar was ik toch zonder Netflix :). Tijdens de warme dagen heb ik mijn laptop bijna niet open gehad, maar toch heb ik weer heel wat uurtjes achter mijn beeldscherm gespendeerd. Sowieso bekeek ik twee eerder genoemde films al in de bioscoop, maar daarnaast keek ik ook afleveringen van The 100 seizoen 4, The Originals seizoen 4, het volledige eerste seizoen van Riverdale, seizoenen 1 en 2 van Orphan Black, het derde seizoen van Reign en begon ik aan seizoen 1 van Unbreakable Kimmy Schmidt. Tips voor films en series op Netflix zijn uiteraard welkom!

Waar kijk jij het meest naar uit in juni?


Volg Infinite Stories: Bloglovin'InstagramFacebookTwitterGoodreads

3 gedachten over “Mijn maand mei

  1. Wat een fijne maand! Opgesloten wil ik zelf ook nog lezen en ligt nog op me te wachten. Ik kijk The 100 samen met mijn schoonzusje. Ik vind het echt een goede serie. (we zijn nog bij seizoen 2) Riverdale was ook echt fantastisch om te zien! 🙂 Ik neem aan dat je Pretty Little Liars inmiddels ook al gekeken hebt? (gezien je serie-smaak!)

    1. Ja, The 100 is inderdaad ook heel fijn! En jup, al moet ik van Pretty Little Liars het laatste seizoen (dat momenteel bezig is) nog wel helemaal zien :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *